Betongrehabilitering

Vi utfører betongrehabilitering

Betong er et meget hardført og slitesterkt materiale med mange bruksområder. Likevel, samme hvor slitesterkt et materiale er, så varer det ikke evig.

Mange går nok rundt med en oppfatning om at betong er et tilnærmet evigvarende materiale. Det er sant at materialet er utrolig slitesterkt, men evigvarende er å ta litt i. Betong trenger oppfølging og jevnlig vedlikehold, avhengig av miljøet materialet befinner seg i, for å beholde en tilfredsstillende struktur og tilstand. Dette er noe vi med vår fagkunnskap og ekspertise kan gjøre for deg.

Vi hjelper deg med reparasjon av skadet betong!

Betongrehabilitering innebærer å reparere skadet betong. Når ulykken eller tidens tann er ute kommer vi inn i bildet. Dette er eksempler på tilfeller der vi kan hjelpe deg.

Ikke nøl med å ta kontakt med oss når du oppdager betongskader!

Når vi utfører en betongrehabilitering på for eksempel en bygning, tar vi sikte på å reparere eller forbedre betongstrukturen. Betongen kan være skadet, og dette gir strukturelle problemer som går ut over bygningens levetid. I verste fall kan skader på betongen føre til at bygningen må rives.

Betongrehabilitering med hjelp fra oss sørger for at du unngår riving og bygging av ny struktur. Dette sparer deg både for høye kostnader og tid.

Betongrehabilitering – skader og nedbryting

Betong brytes ned på flere forskjellige måter. Noen er helt naturlige, og andre kan komme av dårlig vedlikehold, eller en kombinasjon av både naturlig nedbryting og dårlig vedlikehold.

I tillegg kan betong brytes ned av kjemiske forhold. Blant annet syrer som bryter ned kalken som er bindemiddelet i betongen.

Det er viktig å ved jevne mellomrom utføre kontroller av din betongstruktur. Særlig om forholdene i det daglige ligger til rette for en økende grad av nedbrytning.

Betongrehabilitering – befaring og kontroll

Når du ringer oss vil vi komme og utføre en tilstandskontroll av betongen og undersøke skadeomfang og årsaker. Vi gjennomfører målinger av armering og betongkvalitet, i tillegg til pH-verdi og kloridinnhold.

Vi foretar også en visuell kontroll av betongen.

Betongrehabilitering – hvordan

Betongrehabilitering starter med en forbehandling. Gjennom hele prosessen bruker vi produkter som forsterker armering, beskytter mot korrosjon og reparasjonsmørtel. Ved større skader kan vi også gjennomføre tradisjonell støping om det trengs.

Produktene vi bruker er levert av Mapei, som har et stort utvalg av produkter for betongrehabilitering.

Mapei leverer produkter av høyeste kvalitet til bygg- og anleggsbransjen i hele Norden.Her finnes mørtel, coating, epoksy og maling, som vi bruker når vi skal reparere din betongstruktur.

Vi ser gjerne at du kontakter oss når når du trenger en sjekk eller skal rehabilitere dine betongstrukturer. Det kan spare deg for vesentlige kostnader og mye tid. Ring oss i dag så kommer vi og tar en titt!

KONTAKT OSS

Denne nettsiden bruker cookies

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt og for personlig tilpasning av annonser. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Avvis alle