Rehabilitering av bad i Moss

Vi gjør ditt drømmebad til virkelighet!

Badet er et rom du bruker hele tiden. Det er også kanskje det dyreste rommet i boligen din. Da er det viktig at det er i en ordentlig forfatning, og fungerer som det skal døgnet rundt.

Har du en eldre bolig og drømmer du om ett nytt bad? Kanskje du nettopp har kjøpt et oppussingsobjekt? Uansett grunn hjelper vi dere med renovering av badet fra rivning, mur og flis slik at badet passer til dagens krav til funksjonalitet og kvalitet. I tillegg samarbeider vi med rørleggere og elektrikere.

Med vår erfaring og fagkunnskap, får du endelig drømmebadet du alltid har ønsket deg!

Et tilårskomment bad er ikke noe særlig å stå opp til hver morgen. Kanskje det er fullt av sprekker, dusjkabinettet eller badekaret er gammelt og slitt eller det lekker fra gamle rør og kraner. Om det lekker på badet kan dette i tillegg føre til vannskade, og igjen til råte, mugg, sopp og helseskader. For ikke å snakke om en dyr regning for alle de materielle skadene som må rettes opp i.

Vi kan ta oss av rehabiliteringen eller oppgraderingen av badet ditt, slik at du endelig får drømmebadet. I og med at vi samarbeider med både rørleggere og elektrikere, kan vi stå som totalleverandør av ditt baderom. Av oss er du sikret et sluttresultat du gleder deg til å stå opp til hver morgen, eller når du går på badet for å legge deg om kvelden.

Kontakt oss for et samtale om ditt nye bad. Vi lover deg at du ikke kommer til å angre!

KONTAKT OSS

Denne nettsiden bruker cookies

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt og for personlig tilpasning av annonser. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Avvis alle