Flislegging

Flislegging utføres best av fagfolk

Her hos Murmester Jens Aksel Christiansen stiller vi med gode og oppdaterte kunnskaper om alt innen mur, flis og betong. I tillegg er vi opptatt av nøyaktighet og godt håndverk i i alle flisjobbene vi utfører.

Dette er en trygghet for deg som kunde, og vi legger alltid flisene etter den standarden som kreves for optimal funksjon i vårt norske klima. Det spiller ingen rolle for oss om du skal ha lagt flisene utendørs eller innendørs, eller om de er store eller små.

Vi kan også komme med tips og råd til hva slags type fliser du bør velge. Det er en viss forskjell på å flislegge et baderom eller ei kjellerstue, sammenlignet med å flislegge en gårdsplass. Med vår erfaring når det kommer til flislegging vil du få gode råd og et flott sluttresultat som varer i mange, mange år framover.

Kontakt oss i dag for en hyggelig samtale og et godt tilbud på flislegging!

KONTAKT OSS

Denne nettsiden bruker cookies

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt og for personlig tilpasning av annonser. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Avvis alle