OM OSS

Murmester Jens Aksel Christiansen AS

– Din lokale murmester

Murmester Jens Aksel Christiansen AS ble etablert i 2016. I dag eies og driftes av Jens Aksel Christiansen som har lang erfaring fra mur og flisfaget. Det er ingen oppgave som er for stor eller for liten som vi ikke kan løse. Den erfaringen vi har opparbeidet oss skal komme våre kunder til gode. Gjennom årene har vi støtt på flere problemer og utfordringer. Dette har gjort oss løsningsorienterte når vi er ute på oppdrag. Vi har fått god erfaring etter flere år i bransjen som vi tar med oss når vi utfører oppdrag fra både private og bedrifter.

Vi utfører alle typer oppdrag innenfor mur, puss, flis, skifer og montering av ildsteder og peiser, men spesialfeltet er rehabilitering av bad og våtrom der vi utfører alle bygningsmessige arbeider selv og henter inn tjenester for vvs og elektro.

Av oss kan du som kunde forvente at vi skal opptre profesjonelt og du skal få en positiv kundeopplevelse. Kunden skal være i fokus og vi skal levere produkter som er tilpasset kundens ønsker og behov.

KONTAKT OSS

Denne nettsiden bruker cookies

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt og for personlig tilpasning av annonser. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Avvis alle