Mur, støping og pussing

Vi tar oss av muring, støping og pussing for deg

Ønsker du ny skifter i hagen eller montering av ildsted eller peis? Murmester Jens Aksel Christiansen påtar seg både innendørs og utendørs murerarbeid. Vi er fleksible og tar på oss de fleste oppdrag innen mur, støping og pussing.

Med vår lange erfaring innen muring og støp, er det oss du skal snakke med når det gjelder alt innen mur, støping og pussing. Vår kompetanse gjør at vi kan påta oss oppdrag av alle størrelser, og vi oppdaterer oss stadig på alt som skjer innen murerfaget.

Som spesialister innen muring og pussing, er vi fast bestemt på at du som kunde skal stå igjen med kun det beste resultatet når du bruker oss til å utføre jobben for deg.

Vi kan hjelpe deg med blant annet:

Eller annet du måtte ha behov for hjelp til innen muring og støping. Kontakt oss i dag. Vi tar gjerne en hyggelig samtale der du forteller oss hva du trenger hjelp til!

KONTAKT OSS

Denne nettsiden bruker cookies

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt og for personlig tilpasning av annonser. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Avvis alle